Program Search
Libros al Gusto
Libros al Gusto
Libros al Gusto
From the trench to the frying pan
Participants: Melinda Ridaura, Maite Laborde, Maco Sánchez
Presenter: Benito Taibo
Libros al Gusto
Libros al Gusto
Presentation of the book Water and Smoke. Kitchens of Tabasco
Participants: Lupita Vidal Aguilar, Jesús David, Luza Alvarado
Organiza: Libros al Gusto
Libros al Gusto
Libros al Gusto
The Domingo Guide, a series of books that portrays Mexico's taco culture.
Participants: Pedro Reyes, Nicholas Meehan, Alberto Rassam, Claudio De Angelis
Organiza: Guía Domingo Tacos Guadalajara
Libros al Gusto
Libros al Gusto
Volcanoes of Colima, flavors of fire and origin” volume V
Participants: Nico Mejía, Luza Alvarado
Organiza: Colima Sabe and Editorial Ecoval
Libros al Gusto
Libros al Gusto
The Democratic Republic of the Pig
Libros al Gusto
Libros al Gusto
Estado de Hongos
Libros al Gusto
Libros al Gusto
Zapopan Recipe Book
Participants: Cristopher de Alba Anguiano, Axayacatl Esoj Vázquez Torres
Organiza: Dirección de Cultura Zapopan
Libros al Gusto
Libros al Gusto
Presentation of Chile: Euphoria and Subtlety
Participants: Margarita de Orellana, Alberto Ruy-Sánchez, Carlos Llamas
Organiza: Artes de México
Libros al Gusto
Libros al Gusto
Wine roots: five generations. A family history
Participants: Pablo Romero Minniti, María Eugenia Anticaglia
Organiza: Finca Lomas Blancas
Libros al Gusto
Libros al Gusto
Ukrainian food recipe book